Esküvő

 
 

Engedjétek meg, hogy szervezésünkben egyszerre két esküvői helyszínt is bemutassunk nektek.

Az első helyszín a Kisduna Étterem-Panzió, elsősorban a klasszikus esküvői vacsorák és mulatságok színhelye. Az étterem esküvői díszterítés esetén 120 főig alkalmas tábla asztalos ültetett vacsorára, így kényelmes tánctér is marad. A menü és az italválaszték összeállítását a vendégek igényeivel mindig összhangba hozzuk. A Kisdunában az étterem mellett panzió is üzemel, ahol a nászutas szoba mellett további 18 szobában 40 vendég részére lehet szállást foglalni. Így a távolról érkező vendégeknek sem kell lemondani a hajnalig tartó szórakozásról.

Esküvői ajánlataink
 
 

 

A második helyszín a Laffert Kortárs Kúria, mely az étteremtől 200 méterre található. A Laffert Kortárs Kúria egy 2011-ben felújított barokk kúria, mely Dunaharaszti szívében található.

 

Az épület kiválóan alkalmas esküvői szertartás helyszíneként, valamint a szertartással egybekötött állófogadás lebonyolítására. A szertartást a Kúria dísztermében, az állófogadást időjárástól függően a díszteremből nyíló szalonokban, vagy a Kúria közel 340 négyzetméteres hófehér mészkő teraszán lehet megrendezni. A fogadás lehet csak egy elegáns pezsgőztetés, de folytatódhat akár egy hidegtálas vagy meleg ételes svédasztalos étkezéssel is. A levendulaültetvényes díszkertben lehetőség van eközben fotózásra, úgy hogy a vendégsereget sem kell magára hagyni.

A két helyszínt természetesen egy rendezvény keretében is igénybe lehet venni.

Az alábbi menüpontok áttekintése után a rendezvény sikeres lebonyolítása valamint az egyéni igények teljesítésének érdekében javasoljuk a személyes találkozót.

Pénteki Esküvői akció
Amennyiben úgy döntenétek, hogy nem ragaszkodtok a szombati időponthoz, ez esetben 10% kedvezményt vehettek igénybe a vendéglátó szolgáltatásból.