Aktuális étlapunk

2020. április 26-tól

Levesek
Marhahúsleves csigatésztával, sárgarépával
850,-
Tárkonyos pulykaragu leves
850,-
Gyümölcsleves
850,-
Gulyásleves
950,-
Előételek
Cézár saláta
1900,-
Cézár saláta csirkemell csíkokkal
2350,-
Tatár beefsteak kerti zöldségekkel
3450,-
Spárgás kevert saláta Fekete erdei sonkával
2900,-
Vegetáriánus ételek
Sült kecskesajt vegyes zöldsalátával
2900,-
Zöldségmártogatós
1800,-
Halak
Mákban sült lazacfilé, paradicsomos rizzsel, vajas cukorborsóval
3800,-
Roston sült fogasfilé tejszínes parajjal pirított burgonyával
3600,-
Főételek
Filézett csirkecomb rántva petrezselymes burgonyával, roquefortos salátával
2750,-
Szezámos csirkemell cukkínis rizzsel, édes-chilli mártással
2750,-
Bécsi csirkemell falatok baconos-majonézes burgonyával
2750,-
Roston sült tanyasi hízott libamáj, almatoronyban burgonya lángossal
5500,-
Füstölt kacsamell juhtúrós nudlival
4800,-
Rózsás kacsamell hízott libamájjal, édes burgonyapürével
4800,-
Bacongyűrűs szűzsült csárdagazda burgonyával
3500,-
Bundás sertésszelet XXL változatban, hasábburgonyával
2600,-
Zsiványbuksza tallér burgonyával
2800,-
(sajttal, házi kolbásszal töltött sertéskaraj rántva)
Bélszíncsíkok „Stroganoff” módra jázmin rizzsel
3600,-
Bélszín java medvehagymamártással, steak burgonyával
4800,-
Texasi hátszín fűszeres steak burgonyával és rántott hagymakarikákkal
3900,-
Kisduna Tál 2 személyre
7500,-
(rántott szelet, cigánypecsenye, pulykamell Cordon Bleu, rántott sajt, zöldségnyárs, steak burgonya és jázmin rizs)
Gyerekeknek
Csirke nuggets sült burgonyával
750,-
Paradicsomos penne
950,-
Desszertek
Házi somlói galuska
750,-
Vanilia fagylalt, eperöntettel
850,-